utorok 24. júna 2014

Thalía - Google Hangout + Facebook chat

Včera a dnes sa uskutočnil Facebbok chat a Google Hangout, kde Thalía promovala album Viva Kids, ktorý dnes vychádza v USA.

Thalía prezradila, všetko o albume Viva Kids, jej obľúbené piesne, i to, že Projekt Viva Kids vznikol v priebehu 4 mesiacov a bol to veľmi rýchly projekt a nahrávala ho v štúdiu vo svojom dome. Na album sa snažila vybrať piesne, ktoré počúvala počas jej detstva a víziou tohto albumu je spojiť dva svety. Thalín a jej generácie, ktorí vyrastali na týchto skladbách a deti, ktoré si vypočujú obľúbené piesne svojích rodičov v modernom šate. Okrem piesni Chupí a Sugar Rush, ktoré sú najnovšie piesne.

Album Viva Kids vychádza vo fyzickej podobe len v USA a Latinskej Amerike, čo sa týka Európy, jedinou možnosťou nám zostáva iTunes, alebo siahnuť po zahraničnom importe (naštastie Supershop tento album ponúka za super cenu).

En Un Bosque De La China je pre Thalíu veľmi osobná, nakoľko jej ju spievala jej mama a ďaľšou piesňou je Vamos A Jugar, s ktorou Thalía pred mnohými rokmi vystupovala v talentovej súťaži a otvorila jej dvere do hudobného sveta, ďalej je to song El Carabato Colorado je obľúbený song malého Matea a tiež Estrellita.

Pieseň Sugar Rush zaradila na album kvôli Sabrine, ktorá sa učí po anglicky.

Thalía okrem iného tiež povedala, že pracuje na novej knihe. Rozhovorila sa i o albume: "práve teraz nahrávame nový album, všetko je v pohybe. Sme v polovici. Som aktívna v písani, v spolupráci pri písaní v koprodukciia produkcii nového albumu. Robím všetko. Album je viac sexy a bude obsahovať nové skladby , balady, dramatické piesne, ale i tanečné skladby.

Thalía tiež upresnila presný dátum vydania albumu. Album výde vo Februári 2015 a nový singel na konci roka 2014. 


2 komentáre:

  1. Palo: Skvele! Teším sa na nový album :-) Nový singel vyjde skôr, než som si myslel.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně se těším na nové CD, určitě bude skvělé. Díky za informace :-)

    OdpovedaťOdstrániť