streda 18. júna 2014

Jennifer Lopez -A.K.A - Hangout!


Jennifer usporiadala na počesť vydania albumu A.K.A hangout, prostredníctvom Google +, kde zodpovedala na 15 otázok fanúšikov.

Na otázku, či plánuje A.K.A tour odpovedala: " Ano, plánujeme koncerty po celom svete, momentálne však ešte nemáme konkrétne dátumy a miesta, nakoľko musíme uvážiť ako všetko zladiť  s  American Idol i mojími ďalšími projekti v budúcom roku."

Taktiež sa vyjadrila k projektu Dance Again 3D film. "Ok, my sme na ňom pracovali dlhý čas, stále čakáme na tú správnu chvíľu vydať ho. Pracovali sme na ňom s jednou spoločnosťou, snažili sme sa ho vydať. Za rok vzniklo obrovské množstvo materiálu a je to obrovský projekt, dokonca väčší ako sme očakávali. Stále dúfam, že jedného dňa ho budete môcť vidieť , je to naozaj úžasné a rada by som sa s ním podelila zo všetkými fanúšikmi okolo vo svete. Dúfajme,že, ...jedného dňa...to je všetko čo k tomu viem povedať."

Na otázku čo jej prebehlo mysľou, po dokončení albumu, bola jednoznačná odpoveď: "Spánok,to bola vec, ktorá mi bežala mysľou." Bolo to z dôvodu neustáleho presúvania sa z miesta na miesto z Brazílie do LA, New Yorku atď.

Taktiež prezradila, že všetky piesne na albume sú pre ňu špeciálne, no ak by mala vybrať jednu, tak je to "LET IT BE ME" jednoduchá balada, ktorá sa dotkla jej srdca.

Prezradila , že premýšla nad vydaním španielskeho albumu, nasledovníka "Como Ama Mujer", ktorý veľmi miluje. Na albume by chcela pracovať čo najskôr, no uvidí kedy, ako sa veci vyvinú, ale zrejme až budúci rok.


1 komentár:

  1. Palo: Na ten projekt Dance Again 3D Film čakáme už dlho, tiež dúfam, že ho spoločnosť vydá... Bolo by fajn, keby vydala album v španielčine.

    OdpovedaťOdstrániť