pondelok 16. júna 2014

NEWS v skratke!!!


Ospravedlňujem sa za mesačnú absenciu. Stále v kútiku duše verím, že ste na mňa ešte nezanevreli a zostanete môjmu blogu verní! Konečne mám po štátniciach a môžem blogu venovať viac času.

Čo sa udialo za ten mesiac v živote Latinodivas?

THALÍA

Thalía počas niekoľkých týždňov stihla naozaj mnoho vecí, objavili sa na niekoľkých eventoch a zažiarila úžasnými kostýmami a rozpútala doslova šialenstvo s kampaňou proti šikane, do ktorej sa zapojila už takmer stovka rôznych celebrít a v Paríži pracovala na niečom, o čom zatiaľ neprezradila nič.
Už 23.6 vychádza v USA album Viva Kids, no o novom albume zatiaľ mlčí.


SHAKIRA
Shakira zo svojou skladbou Dare (La,La,La) doslova prevalcovala Pitbulla a song We Are One (Ole Ole) v počte videní na Youtube i keď sa piesni zatiaľ veľmi nedarí.
Shakira tiež prezradila v Mexickom rádiu, že začína pracovať na novom albume, ktorý bude ale španielsky.


JENNIFER LOPEZ
Má za sebou i pred sebou niekoľko promo koncertov, kde promuje svoj nový album. Show sú naozaj perfektné, plné tanečníkov a samozrejme plné jej hitov. Okrem toho vydala svoj nový album A.K.A, ktorý sa od svojho rpedchodcu LOVE veľmi líši.


BELINDA
Za uplynulý mesiac sme sa okrem pár fotiek z jej súkromia, nedozvedeli nič. Fanúšikovia naliehali na Belindu ohľadom dátumu vydania klipu I Love You , Te Quiero , Belinda však len jednou vetou odpísala: "Belifans ešte raz Vám oznamujem, že vydanie videa I Love You Te Quiero, nezávisí od mňa, ale od Universal Music". Belinda založila nadáciu GaiaPalentaAzul Fundacion ako podporu planéty Zem.

PAULINA RUBIO
Okrem toho, že ju je sem-tam vidieť v Tv programe, kde je pozvaná ako hosť, ankoľko ťaží z učinkovania v Xfactore, nie je o Pauline počuť. Veľké vydanie novej skladby bolo zrušené bez udania dôvodu a na jej stránke nájdete Nuevo era PROXIMAMENTE, čo znamená , nová era, čoskoro...

2 komentáre:

  1. Thalía má dobrý plán, keď založila nadáciu proti šikane. Dúfam, že jej to vyjde ;-) Dalo sa to čakať, že klipu La La La od Shakiry sa bude dariť lepšie než We Are One od Pitbulla a J.LO, pretože sa veľa ľuďom hymna We Are One nepáči (mne sa zdá byť v pohode :-)) Nový album J.LO som si už vypočul trošku skôr, pretože unikol na net, najviac sa mi pači skladba Booty ft. Pitbull

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky za novinky, pátrala jsem po novém singlu od Pauliny a ono nic.. docela jsem zklamaná. Chtěla bych její návrat na hudební scénu ve stylu alba Gran City Pop.

    OdpovedaťOdstrániť