streda 7. mája 2014

Thalía prezradila viac o novom albume!

Len pred pár dňami som Vám priniesol informáciu o tom, že Thalía usilovne pracuje na novom štúdiovom albume a dnes v noci nám ukázala i niekoľko fotografií zo štúdia, čo znamená, že album je už vo finálnych fázach.

Thalía pre Exa Fm, kde promovala album Viva Kids povedala: 
"Je pravdou, že toto nie je môj hudobný štýl ako dobre vieme, poznáme Primera Fila, Habítame Siempre, toto, to je moje, je to pre mňa, je to dobrodružstvo, odlišnosť. Cd je z dvd, z dôvodu, že deti potrebujú i pozitívnu stimuláciu. Kedže je tam veľa farieb, postavičiek, deti to viac stimuluje."

Moderátor odbočil od témy Viva Kids a spýtal sa, kedy sa už konečne dočkáme nového albumu, ktorý bude kompletne s novými vlastnými skladbami, Thalía na to pohotovo zareagovala:
"Ja ho robím práve teraz!!! Sme pri šiestej skladbe, v polovici albumu v tomto momente. Skladáme teraz naozaj dosť, skladám s rôznymi hudobnými géniami a vraciam sa tak trocha do mojích hudobných začiatkov, kde som si tiež sama komponovala skladby, nie? Ako napríklad Sangre, Pacto Entre Los Dos, alebo Arrasando a naozaj sa mi tento návrat veľmi páči a sme v polovici albumu a ...leto sa blíži, tak nahrávame."

Moderátor poznamenal, že je to úžasná správa a že albumu sa teda dočkáme v druhom semestri tohto roka a Thalía na to odpovedala: "Presne tak!!!"

V tomto momente je Thalía už druhý deň zatvorená v štúdiu, kde naplno nahráva nové piesne. Len pred niekoľkými sekundami pridala foto zo štúdia.
"Na plné pľúca v štúdiu s Armandom Avilom. Nový album, nové piesne, štastná, vzrušená!








1 komentár:

  1. Palo: Same úžasné správy!! Nový album bude určite skvelý :-)

    OdpovedaťOdstrániť