pondelok 5. mája 2014

Jennifer Lopez, nový singel, nový album!


Konečne sme sa dočkali! 
Presne pred rokom prekvapila všetkých fanúšikov J.Lo, skladbou Live It Up s Pitbullom. SKladba bola nielen šlusne promovaná naživo, dokonca po pár dňoch vyšlo i podarené video. Skladba bola vydaná ako promo singel pre DVD Dance Again Tour, po ktorom malo nasledovať vydanie nového albumu. Samotná J.Lo avízovala, že album nebude vydaný štandardne, ako sme zvyknutý u väčšiny interprétov, ale výde až po vydaní niekoľkých singlov. 
 BOHUŽIAĽ...Singel nezaznamenal úspech aký sa očakával a všetky plány stroskotali. Album i dvd zostali v nedohladne! Jennifer sa naplno venovala natáčaniu filmov a na hudbu pozabudla.

Začiatkom roku 2014, Jennifer vydala singel "SAME GIRL" a promo singel "GIRLS", singel sa dočkal len slabých ovácií, no nevzdala to a už o niekoľko dní prišiel narad singel "ADRENALINA" a song "I LUH YA PAPI", ktorý bol ohlásený ako oficiálny prvý singel z nového albumu.

Práve vďaka týmto piesňam bolo jasné akým štýlom sa bude uberať celý album a že sa Jennifer vracia trochu k základom RnB.

Len niekoľko dní dozadu obletela internet správa, že nový album výde už 17.6.2014 a okrem tejto informácie sa objavil i nový (druhý singel) "FIRST LOVE", ktorý produkoval Max Martin (stojí za hitmi Katy Perry, Britney, či Keshy). Song sa veľmi podobám piesňam z albumu Rebirth, alebo This Is Me ...Then

A konečne predstavila oficiálny cover albumu i názov.

Nový 10 album ponesie názov A.K.A, tento výraz sa používa na pomenovanie pseudonymu, alebo ako alias.

Oficiálny cover albumu

1 komentár:

  1. Palo: Na jej album sa veľmi teším. Cover albumu je jednoduchý, no veľmi pekný. :-)

    OdpovedaťOdstrániť