piatok 2. mája 2014

Informácie o novom albume


Ako som Vás už pred nedávnom informoval, Thalía pracuje na svojom novom štúdiovom albume. Podľa jej vlastných slov to bude nasledovateľ albumov Habítame Siempre a Primera Fila, no bude viac sexy.

V posledných dňoch sa však objavili informácie od producenta Armanda Ávila a tiež od autorov, ktorý sa na albume podieľajú, čo nasvedčuje k tomu, že nás tentokrát čaká album plný nových, doteraz nepublikovaných piesní.

Už 3.3 Thalía napísala na svoj Twitter, že v štúdiu skladá piesne s Marianou De La Garza, ktorá jej pomohla zložiť i song Chupie.

26. apríla napísal Armando ÁVILA, na svoj twitter, že práve komponuje piesni na nový album Thalíe. O 4 dni neskôr napísal, že je dnes zaneprázdnený počúvaným mnohých piesni a všetko sú to piesne fanúšikov Thalíe.

Na novom albume sa podiela i Oscarcito Mundo, mladý regeaton spevák a skladateľ, ktorý prispeje svojou piesňou na nový album Thalíe.

I keď je album ešte len v polovici príprav, už teraz je jasné, že pôjde naozaj o zaujímavý projekt, kde Thalía ponúkne i nový zvuk. Máme sa na čo tešiť!!!

1 komentár:

  1. Palo: Som strašne zvedavý na jej nový projekt. Dúfam, že to budú skvele songy :-)

    OdpovedaťOdstrániť