streda 24. septembra 2014

Thalía - Viva Kids vol. 1 - nominácia na Latin Grammy!!!


Nad Latinskou verziou Grammy sa vznáša už niekoľko rokov vlna obvinení zo strany Mexických interprétov, nakoľko ich či už zámerne, alebo z dôvodu protéžovania iných umelcov jednoducho nenominujú, alebo ak sa tak i stane, nikdy nevyhrajú. Dôkazomtoho sú interpréti ako Alex Syntek, Belinda, či dokonca Thalía, ktorá naposledy bola nominovaná na Latin Grammy za album "PRIMERA FILA", bohužiaľ nevyhrala.

S albumom Habítame Siempre nedostala dokonca žiadnu nomináciu, čo pobúrilo mnoho fanúšikov. I ja sám som doteraz rozčarovaný z toho, kto vlastne vyhral, nakoľko si to víťazi absolútne nezaslúžili, kedže ich Thalía svojou hudbou, prejavom i talentom, strčí do vrecka.

A je tu rok 2014!!! A dnes boli zverejnené nominácie na Latin Grammy 2014, ktoré sa uskutočnia 20.novembra 2014 a Thalía získala nomináciu v kategórii 

"NAJLEPŠÍ DETSKÝ LATINO ALBUM - Viva Kids vol. 1!!!

Thalíi sa dokonca podarilo dokonca to, čo nezískala s Habítame Siempre, otázkou však ostáva, či sa tento rok prelomia ľady a konečne získa Thalía Grammy za tento podarený detský album!!!

1 komentár:

  1. Palo: Gratulujem, verím, že tentokrát to vyjde a Thalía získa Latin Grammy Award!

    OdpovedaťOdstrániť