streda 10. septembra 2014

Por Lo Que Reste De Vida - charts + info o videu!


Včera sme sa konečne dočkali nového singla Thalíe, ktorý je absolútne úžasný.

 Na iTunes debutoval v 16 krajinách. Singel sa krátko po vydaní vyšplhal na #  1 v niekoľkých krajinách ako Mexiko,  Costa Rica, či Ecuador a vo veľa krajinách sa umiestnila v TOP 10 a dokonca v iTunes USA sa umiestnila na # 5!!!

Singel ďalej vyskočil na Amazone na # 1  ako HOT NEW RELEASE.

Umiestnil sa i v TOP  100 najsťahovanejších skladieb na iTunes celosvetovo.



Thalía o novom singli prezradila:

 "Por Lo Que Reste De Vida je pieseň o celkovom sa odovzdaní bezpodmienečnej láske, ktorá je povýšená najromantickejším spôsobom, sľubom večnej lásky opäť potvrdzuje svoju prísahu, v jednoduchej, ale vášnivej básni."

"Od chvíľe ako som sa zoznámila s touto piesňou, som sa do nej okamžite zamilovala a vedela som, že ju chcem spievať a dať jej život", prezradila Thalía. "Musíte žiť s takou vášňou, úplne odhodlane milovať."

Thalía prezradila, že video bude vydané v októbri, režíroval ho Carlos Perez a jeho tým Elastic People.


Thalía pracovala na svojom novom projekte rok a pol v tajnosti s Armandom Avilom a práve Thalía zložila veľa piesní na novom albume a navrhla koncept každej skladby v spolupráci s Armandom.

"Iste, to je môj album, ktorý je najodvážnejší a najotvorenejší, v každom smere. Video k tomuto singlu je príbeh, ktorý evokuje večné a nesmrteľné lásky, ako láska, ktorá presahuje čas a hranice. Bude to pre všetkých tých, ktorí snívajú uvidieť a zamilovať sa. "povedala.




2 komentáre:

  1. Palo: S videoklip zažije tento singel ešte väčší úspech! Gratulujem k umiestneniu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Těším se na klip, už od včerejška si pořád písničku zpívám... :-)

    OdpovedaťOdstrániť