streda 5. februára 2014

Shakira vs. JLo


Shakira a Jennifer Lopez sa minulý týždeň vrátili po prestávke na hudobnú scénu s novým videoklipom.
Pokiaľ sa Shakira spojila s Rihannou a v duete "Cant Remember To Forget You", predvádzajú odvážne scény, Jennifer Lopez prišla s piesňou "Same Girl" a vo videoklipe vzdala hold bronxu.

Shakire sa za 5 dní podarilo, že si jej nové video pozrelo už viac ako 70 000 000 ľudí na druhej strane sa "Same Girl" od J.Lo extra neuchytilo a video videlo menej ako 2 000 000 ľudí.

Fanúšikovia Jennifer sú pobúrení, že klip i pieseň J.Lo je majstrovský kúsok narozdiel od porna Shakiry a Rihanny.

Bohužiaľ v týchto časoch je v obľube viac pop než rnb a na druhej strane, okolo Shakiry a Rihanny sa robil rozruch od začiatku a u Jennifer prišlo všetko v tichosti.

Mne sa osobne páčia obe skladby. I keď som bol najskôr k J.Lo skeptický, napokon som si song i video "Same Girl" zamiloval.
A čo vy? Shakira alebo Jennifer Lopez

6 komentárov:

  1. Přiznám se, ač jsem se na oba songy dost těšila, ani jeden mě na první poslechnutí nijak extra nenadchnul. Asi si zatím vystačím s poslechem jejich starších songů.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hej, i ja som čakal viac od oboch songov, no bohužiaľ zostáva nám len dúfať, že na albumoch budú mať obe divy i lepšie piesne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Palo: Mne sa jednoznačne viac páči klip od Shakiry a Rihanny! J.LO ma trošku sklamala, čakal som od nej niečo v tom štýle ako Live It Up.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak mne jednoznacne shakira mna jlo moc nenadchla monzo casom:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a mne sa predsa len viac paci JLo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Shakira má dobrý singl i když se mi zdá, že na youtube si hodně připlatila za sledovanost což se dá udělat a to oficiálně! .Je hezký ale ty čísla jsou nereálné za takovou krátkou dobu.J.Lo a její
    skladba je nedotažená,ale aspoň bez Pitbula :)

    OdpovedaťOdstrániť