nedeľa 9. februára 2014

Paulina Rubio: Cuanto Te Quiero a koniec X-Factoru USA!!!



Paulina Rubio sa po učinkovaný v treťom ročníku The X-Factor USA a vydaní albumu jej najväčších hitov "Pau Factor", vracia s novým singlom "Cuanto Te Quiero" , ktorý bude i prvým singlom z nového albumu.

Paulina singel potvrdila na svojom Twitteri, no zatiaľ neurčila ani dátum vydania singla, ani albumu.

Mnohí fanúšikovia však boli zvedavý, či sa Paulína objaví i v štvtej sérií X Factoru. My už poznáme odpoveď: NIE NEOBJAVÍ!!! X Factor Usa sa po troch sériach ruší a Simon Cowell prechádza do Xfactoru Veľká Británia.

Tretia séria v ktorej učinkovala Paulina Rubio bola obrovským prepadákom a dokonca sa šepkalo, že i vzťahy medzi Paulinou a porotcami, neboli práve najlepšie.

Čo dodať! Jej oddaný fanúšikovia tak teraz už nemôžu útočiť na Thalíu a jej neúspechy, ktorých má momentálne Paulina viac.

Dokonca sa už objavujú i nenávistné odkazy typu: "Flopaulina Rubio položila XFactor na lopatky" alebo "nie je len Bravfracasada , ale vďaka Pauputine i Fracafactor".

Uvidíme, či Paulína príde v roku 2014 s hudbou, ktorá zaujme a dostane sa opäť medzi na vrchol, alebo ju bude čakať ďalší neúspech, ktorý pochová jej kariéru?


3 komentáre:

  1. Palo: Ja som čítal, že X-Factor zrušili hlavne kvôli show The Voice, ktorá mala oveľa vyššiu sledovanosť! Snáď Paulinina nová éra bude lepšia a bude sa jej dariť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no som zvedavy na ten singel ale myslim ze ma neohuri :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Možná by měla vyměnit management...

    rafanadal.cz

    OdpovedaťOdstrániť