štvrtok 9. októbra 2014

Sony Music presúva vydanie albumu???!



Album "Amore Mio" ktorý mal výjsť 4.novembra 2014 , zrejme výde o 2 týždňe neskôr!!!

Táto informácia sa objavila na rôznych shopoch po celom svete, ako i na Amazone, kde do dnes svietil dátum 4/11/2014 a dnes nastala zmena na 17/11/2014.

Túto informáciu mi potvrdili i pracovníci Supershop.sk, ktorí ma informovali, že album "Amore Mio" vychádza až 17/11.

"Dobry den,
Cd maju byt v predaji az po 17.11 zatial ich nemame v katalogu"
  

Niektoré japonské stránky zasa uvádzajú dátum 1.11.14.

Neostáva nám nič iné, iba vyčkať, ako to napokon bude, či sa vydavateľstvo rozhodlo posunuť vydanie cd i kvôli ich mizernému promu a chcú tak zabrániť neúspechu, alebo ho chcú prispôsobiť práve návšteve Thalíe v Mexiku a album výde 4/11 iba v Japonsku. 

Snáď sa čoskoro dozvieme nové  informácie,oficiálny racklist, preview k albumu, ako i dátum premiéry videa k singlu "Por Lo Que Reste De Vida" , ktoré má i mesiac po vydaní neskutočne mizerné promo!!!!

Osobne som sklamaný s prístupu firmy i Thalíe, kedže práve mizerné promo albumu, môže spôsobiť i mizerný predaj a nastane situácia ako pri albume Lunada. Dúfajme, že sa Thalía i Sony Music zmobilizujú a ohromia nás.

Možno by k zlepšeniu proma pomohlo vydať promo singel, prípadne, rýchly song, ako ďalší singel a tiež  promo v podobe interview a vystúpení. Sme 3 týždne pred vydaním albumu a nepoznáme stále podstatu Amore Mia!!!

2 komentáre:

  1. Palo: Škoda, že vydanie albumu presunuli. Ale možno v Japonsku vyjde naozaj 1. 11. 2014, vôbec by ma to neprekvapilo. A čo sa týka propagácie, tak úplne súhlasím so všetkým, čo si uviedol. Thalía by mohla už čím skôr začať s vystúpeniami, rozhovormi...inak album nedosiahne úspech.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thalía to vzala letos dost zhurta. Připravila pro fanoušky překvapení, protože ho plánovala vydat původně až v příštím roce. Je to zajímavá strategie, ale kdoví jak bude úspěšná. Podle mě mohla vydat o něco svižnější první singl, rozhodně by tím více zabodovala. Por lo que reste de vida je prakticky další Equivocada a Manías. Zatím nám o albu moc neřekla, jen v Google Hangoutu a v nedávném rozhovoru z natáčení klipu, kde však řekla jen pár slov. Je to škoda. Postrádám také rozhovory v časopisech.Tak snad se to trošku rozjede a dočkáme se i nějakého vystoupení.

    OdpovedaťOdstrániť