piatok 18. júla 2014

Thalía a Laura Pausini - spoločný duet?!


Približne pred troma týždňami napísala Thalía na svoj Facebook, že v štúdiu pripravuje prekvapenie, pre svoju veľkú priateľku. Novú pieseň, konkrétne duet. Pridala tu i vlajku Talianska a okamžite sa rozpútala diskusia, s kým duet bude. Paulina Rubio, Jennifer Lopez, Gloria Trevi, či Gloria Estefan, ale otázkou stále zostávalo, prečo vlajka Talianska?

Pred pár dňami Thalía zaplavila svoje sociálne siete fotografiami, z dovolenky z Talianska, kde strávila takmer 2 týždňe i so svojou rodinou.

A presne v tom čase pridala speváčka Laura Pausini status v španielskom jazyku: "Spievam svoju novú pieseň s niekym nádherným, s krásnou ženou...budete čoskoro počuť...Nie je čo dodať...Nie je sa čo pýtať..." a práve tieto slova naznačili, že pravdepodobne nás čaká veľkolepý duet dvoch speváckych dív, Thalíe a Laury Pausini.

Kto je Laura Pausini?

Pre tých čo Lauru nepoznajú, je to Talianska speváčka, ktorá svoj prvý album vydala v roku 1993 a počas 20 rokov kariéry predala 70 miliónov albumov celosvetovo. Preslávila sa hlavne v krajinách latinskej Ameriky, kde vydala každý svoj album v španielčine. Dokonca niektoré piesne sa stali i titulnými sladbami mexických telenoviel, ktoré sa hrali i u nás ako Macocha a pieseň "VIVEME" či "EN CAMBIO NO".

Najnovšie Laura vydala kompiláciu najväčších hitov, kde vyšiel i singel Limpido s Kylie Minogue a chystá sa na svetové Greatest Hits Tour.


2 komentáre:

  1. Tak na to se hodně těším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Palo: Ich duet by bol určite zaujímavý. Som strašne zvedavý, či Thalía skutočne nahrala djet práve s Laurou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť