sobota 19. júla 2014

Armando Avilá píše o albume Thalíe!



Nový album Thalíe, výde vo februári 2015, zatiaľ nemá ešte meno, no prvého singla by sme sa mali dočkať ešte v tomto roku, približne okolo decembra 2014.

Thalía na albume pracuje už niekoľko mesiacov a pravideľne informuje svojích fanúšikov. Ako je už známe, nový album bude pozostávať s úplne nových skladieb, ktoré si napísala sama, poprípade v spolupráci s inými autormi. (ale určite sa tam objavia i cover verzie, nakoľko Thalía na každý album aspoň 2 vždy dá). Na albume sa bude nachádzať i pieseň so skupinou Rio Roma i 3 ďaľšie piesne, ktoré napísali spoločne s Thalíou.

Len nedávno Armando Avilá, producent albumu, napísal na svoj twitter, že práve dokončil prvý song z albumu a je úžasný. No len pred dvoma dňami sa vyjadril:

"Nový album mojej drahej Thalíe, je bez pochýb najlepší v celej mojej kariére. Som maximálne spokojný, páči sa mi s ňou pracovať!"

Armando Avilá ma na konte niekoľko úspešných produkcií albumov i skladieb, napríklad Glorie Trevi, či skupiny CD9, Kaay atď.

Osobne som si napríklad niektoré albumy, ktoré produkoval Armando vypočul a čo sa týka po hudobnej stránke sú to veľmi rozmanité a perfektne prepracované albumy. Armando vie urobiť nielen úžasné balady, ale i rýchle piesne. Príkladom je nový album Glorie Trevi, ktorý je po hudobnej stránke úžasný. (Bohužiaľ jej hlas sa mi nepáči vôbec)

I pieseň Atmosfera, či La Apuesta je produkovaná Armandom, ako i celý album VIVA KIDS.



1 komentár: