pondelok 10. marca 2014

Thalía - Viva Kids volumen 1!!!


A je to tu! Thalía plní čo sľúbila. Stíha daný termín a na konci prvého trimestra roku 2014 vydáva svoj nový album, konkrétne album VIVA KIDS VOLUMEN. 1, detský album, ktorý uzrie svetlo sveta už 25. Marca 2014.

Album výde vo formátoch CD+DVD, DVD+CD a CD+Bluray. Obsahovať bude 11 skladieb a 11 videoklipov ku každej piesni. Thalía dnes predstavila nielen cover, ale i oficiálny tracklist:

CD+DVD
01. Tema De Chupi
02. Vamos A Jugar
03. El Piojo Y La Pulga
04. El Garabato Colorado
05. La Risa De Las Vocales
06. Caballo De Palo
07. En Un Bosque De La China
08. Sugar Rush
09. Las Maňanitas 
10. Osito Carpintero
11. Estrellita


Niektorí fanúšikovia sa k vydaniu tohto projektu stavajú skepticky a chcú celý album bojkotovať a spamovať Twitter Hastagom #NoVivaKids, pretože to považujú za trápne a môžu rovno čakať, kedy Thalía naspieva operný album.

Osobne si však myslím, že je čoskoro súdiť, nakoľo sme počuli iba jednu skladbu,  Chupí a song je príjemný a počúvateľný a kto nemá záujem, tak si ho nekúpi. Ja rozhodne Thalíu podporím už len z dôvodu, že narozdiel od iných interprétov máme od nej každého polroka nový projekt a dokonca Viva Tour a CD Thalia Brasil vyšli naraz!!!

Mimochodom, Daniel na svojej facebookovej stránke oznámil, že premiéra videa "Estou Apaxionado" nás oficiálne čaká už v Piatok, 14.03.2014.

2 komentáre:

  1. ja tiez nebudem sudit doekdy si nevypocujem .mozu to byt skvele songy .velmi sa tesim aj an videa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Palo: Ja si tento album veľmi rád vypočujem, myslím si, že sa na ňom určite objavia dobre skladby! Presne takýto dátum vyjde v USA aj Shakirin album :-)

    OdpovedaťOdstrániť