pondelok 9. decembra 2013

Vitajte!

Vitajte na "staronovom" blogu, venovanému LATINODIVÁM, ako je Thalía, Shakira, Jennifer Lopez, Paulína Rubio, či Belinda.

Je pravdou, že už dlho som nebol aktívny na svojom blogu latino-divas.blog.cz.
Bohužiaľ. Nedovolovali mi to nie len pracovné, ale i školské povinnosti a asi najväčšou nevýhodou je môj starý notebook, kvôli ktorému mi pridanie jedného článku trvalo naozaj nekonečne dlho, ba čo viac, nemohol som si plniť ani svoje affs povinnosti a navštevovať blogy a zanechávať komentáre.
I keď som už nedával nádeje tomu, že sa raz odhodlám vrátiť späť, niekoľko ľudí ma počas obdobia nečinnosti kontaktovalo a dodalo mi odvahu vrátiť sa zasa späť.
Veľmi dlho som túžil mať vlastný blog, túžil som po tom, aby som informoval fanúšikov, ktorí nemajú čas vyhľadávať informácie o svojich obľúbencoch po zahraničných stránkach, ale aby navštívili jedinú stránku, kde nájdu všetky tieto informácie pohromade v rodnom jazyku. Túžil som po tom, aby sem ľudia chodili radi a nie z donútenia a keď sa mi to podarilo mal som i pravidelnú základňu ľudí, ktorí denne navštívili blog latinodivas.blog.cz. Bohužiaľ ako sa minulý rok blog.cz pokazil a moja fansite bola zablokovaná, vrátil som sa späť, ale opadlo to čaro, ktoré som zažíval dovtedy.
Na môj nový blog sa už nevrátil ten počet ľudí a ja som mal pocit, že všetko je to nie len z mojej strany,ale i zo strany návštevníkov, len o povinnosti a tak som sa rozhodol skončiť...
Založil som si i FB stránku, no i na nej mi aktivita nevydržala veľmi dlho a až teraz som odhodlaný vrátiť sa v plnej sile späť a opäť pridávať novinky, vždy, ako to len bude možné.
Nesľubujem dennú aktualizáciu, neočakávam ani odozvu, budem to robiť opäť len a len pre radosť seba a tých, ktorých to bude zaujímať.

Teším sa veľmi na Vašu návštevu!!!

Thom

3 komentáre:

  1. Palo: Čo sa týka mňa, tento blog mi veľmi chýbal. Novinky o mojej obľúbenej speváčky Shakiry, som si zisťoval sám, keďže som si založil aj ja FB stránku, ale strašne mi chýbali novinky o Thalii, J.LO, Belinde. Hľadal som po nete, či nenájdem podobný blog o týchto divach, ale nič som nenašiel. No konečne si späť a spolu s tebou aj novinky o latino hudbe!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super moc sa tesim ze si sa tak rozhodol :) blogspot.sk je dobra volba :) lepsia ako blgo.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsem moc ráda, že jsi zpět. Mám tvůj blog velmi ráda a každý den jsem ho navštěvovala. Takže určitě pokračuj i nadále. Úplně chápu, že času je málo.. mám to stejně a taky se už nemůžu webu věnovat jako dřív, když pracuju. Budu ráda za každý nový článek :-)

    OdpovedaťOdstrániť