pondelok 9. decembra 2013

Thalía * NEWS


Thalía v poslednej dobe zažíva úžasné obdobie svojho života. Obnovila si svoj manželský sľub po 13 rokoch s Tommym, dostala hviezdu na chodníku slávy a vydala dva albumy, ale začnime pekne po poriadku.

V októbri 2013 prostreníctvom Twitteru oznámila Sony Music Mexico, že Thalía vydáva singel "La Apuesta", ktorý bude zároveň prvým singlom z albumu Viva Tour, ktorý výde už 13.novembra 2013.

Spoločne s aktuálnym singlom sa objavilo i video ku skladbe "Chupi", ktorá bola promo singlom k detskej knihe ktorá sa práve objavila na pultoch.

Na Twitteri sa objavili i fotografie z natáčania videa k piesni Estau Apaxionado, čo je portugalská verzia skladby "Estoy Enamorado", ktorú Thalía naspievala spoločne s Pedrom Capom pre album "Primera Fila".

Videoklip ku skladbe "La Apuesta" sa objavil 29.10 a bola to prvá ochutnávka z koncertu.
Bohužiaľ skladbe sa v hitparádach nedarilo najlepšie, no i tento fakt nezatienil očakávania na vydanie cd+dvd Viva Tour.

Album Viva Tour obsahoval 16 skladieb a dvd obohatené 18 minutovým dokumentom zo zákulisia show a práve vtedy Sony Music Brasil zverejnilo ďalšiu užasnú informáciu. 

Pre Brazíliu vychádza špeciálny album najväčších hitov z predchádzajúcich dvoch albumov a zároveň 4 skladby v portugalčine, konkrétne: "Manias", "Equivocada", "Bejame" a singel "Estau Apaxionado". Vydanie albumu bolo naplánované na 5. decembra 2013.

Thalíu čakalo niekoľko dňové promo po Amerických reláciach, kde naplno promovala svoju knihu Chupiho.
Počas týchto rozhovorov prezradila mnoho noviniek. Jej hviezda bude slávnostne odhalená 5.12 na chodníku slávy a v prvom trimestri 2014 výde album, ktorý pre Thalíu veľa znamená. V januári sa zatvorí do štúdia, kde nahrá nový letný album, ktorý výde práve počas leta.

Thalía sa zúčastnila i charitatívnej akcie Teleton, kde vystúpila s troma skladbami.

2. decembra si Thalía a Tommy obnovili svoj manželský sľub po 13 rokoch. 
5. decembra dostala Thalía svoju hviezdu na chodníku slávy v Los Angeles.



1 komentár:

  1. Palo: Konečne má už aj ona hviezdu na chodníku slávy!! Tu hviezdu si určite zaslúži. Na ten letný album sa veľmi teším, určite na ňom budú samé letné pecky :)

    OdpovedaťOdstrániť