utorok 10. decembra 2013

Belinda a jej nový singel?!


Ako iste viete, Belinda má za sebou zaujímavý rok. Po tom, ako na internete unikla polovica jej albumu sa jej nahrávacia firma rozhodla celý album presunúť. Po miernom úspechu prvého singla "En El Amor Hay Que Perdonar" sa rozhodovalo medzi singlami "I Love You, Te Quiero" s Pitbullom a "En La Oscuridad". Zvíťazil "En La Oscuridad" a sa stal úspešným singlom a videoklip ku skladbe presiahol 100 000 000 videní na Youtube. 
Bohužial pre podozrenie z manipulovania počtu videní bol videoklip vymazaný z oficiálneho kanála Vevo a Belinda konečne ohlásila dátum vydania tretieho singla i albumu "Catarsis". Po vydaní albumu čakalo na fanúšikov mierne sklamanie, nakoľko album obsahoval po ročnom odklade len 11 piesni. 
Čoraz viac sa začalo šepkať o tom, že Catarsis bude mať čoskoro svojú druhú časť. Tretí singel "Nada" sa nedočkal úspechu ako jeho predchodca a z neznámych príčin Belinda oznámila, že ku skladbe nebude vydaný ani videoklip, čo pobúrilo opäť mnoho fanúšikov. 
Napokon sa predsa len rozhodla vydať aspoň lyrics video, ktoré bolo použité počas Catarsis Tour v Auditorio Nacional v Mexiku.
Belinda sa odmlčala a žiadne informácie o ďalšom singli sa odvtedy nedostali na povrch. Od tej doby stihla natočiť dva duety. Feliz Navidad / Mis Deseos, pre vianočný album skupiny Il Volo a pieseň Sueňo De Tí so skupinou Motel, ktorá sa stala druhým singlom z ich albumu PRISMA.

Na Twitteri interprét Omega napísal: "Moji ľudia, pripravte sa, spoločne s Belindou chystám úžasnú spoluprácu. Žiadny dátum, pracuje sa na videu. Pieseň je pripravená a čaká sa!"

A práve tu sa objavujú špekulácie, že práve s Omegom mala Belinda v minulosti naspievať song"Con Los Ojos Cerrados", ktorý sa však na finálny tracklist nedostal.

Možno práve toto je predzvesť reedície albumu Catarsis. Uvidíme!!!
Tu Vám ponúkam demo skladby, ktorá by sa mala stať budúcim singlom.

2 komentáre:

  1. Ten skladba zní skvěle, ještě jsem její demo verzi neslyšela, určitě by mohla být dalším singlem :)
    Škoda, že En la obscuridad je smazané, zbožňovala jsem ten klip, chápu, proč ho smazali, ale mohli by ho znovu uploadnout, na tom, že by měl nula počtu shlédnutí nezáleží.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Palo: Mne na youtube tiež chýba video En la obscuridad. Skladby na jej albume sa mi páčia, hlavne song s Pitbullom, mohla by k nemu natočiť videoklip :)

    OdpovedaťOdstrániť